TOP termékek

Egyéb felmerülő kérdések

A Daytime webáruházban megvásárolt termékekre a hatályos jogszabályban előírt 14 napos elállási jog érvényes!

Az elállási jogot csak kizárólag eredeti állapotú, sértetlen/bontatlan, hibátlan és nem hordott termékekre lehet érvényesíteni!

Ezt a lehetőséget a következő márkákra lehet érvényesíteni :

Unique&Co

Pierre Lannier

Sif Jacobs

Hot Diamonds

Ez pontosan mit jelent?

A megvásárlás ( a számla kiállításának időpontja ) napjától kezdődően 14 nap áll rendelkezésedre, hogy jelezd nekünk ha mégse szeretnéd a terméket!

Semmiféle magyarázatot vagy kommentet nem vagy köteles adni nekünk az elállás okáról! Mindamellett viszont szívesen fogadjuk ha megosztod velünk a véleményedet és az esetlegesen felmerült problémádat. Ezekből a hasznos információkból és tapasztalatokból igyekszünk tanulni és fejleszteni a oldalunkat.

Nem vagyok megelégedve a termékkel ( pl. nem tetszik/kicsi/nagy/nem erre gondoltam stb. ) ezért vissza szeretném küldeni. Mit csináljak?

Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot emailen vagy telefonon, hogy intézkedni tudjunk.

Mit kell tennem a termék visszaküldésnél?

Vagy személyesen vagy postai úton kell visszajuttatni hozzánk a terméket.

Természetesen mindenben segítünk ezért fontos, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Postai visszaküldésnél ki állja a postaköltséget?

Ebben az esetben Neked kell fizetni a szállítási díjat!

Mikor és hogyan kapom vissza a pénzemet?

Amint visszaérkezett hozzánk a termék és megbizonyosodtunk az épségében utána azonnal elindítjuk a részedre a pénzvisszafizetési utalást! Az utalás maximum 1-2 napot vehet igénybe!

Fontos!

Kérlek tartsd szem előtt, hogy csak és kizárólag ép nem hordott, eredeti állapotú terméket áll módunkban visszavenni!

A pénzvisszafizetést számodra, függetlenül az eredeti kifizetés módjától ( a rendelésed alkalmával használt fizetésed! ) kizárólag banki utalással tudjuk véghezvinni!

Ezért fontos, hogy pénzvisszafizetési igény esetén mindenképpen meg kell adnod egy bankszámlaszámot, ahova küldhetjük az utalást!

A visszutalt összeg minden esetben pontosan egyezni fog az eredeti számla végösszeggel ( ha volt szállítási költség akkor azt is tartalmazza! ).