TOP termékek

Hírek

2023.11.29

A tavalyi évhez hasonlóan idén is meghosszabbított visszaküldési lehetőséggel szeretnénk kedveskedni meglévő és leendő vásárlóinknak. Bátran be lehet szerezni nálunk a karácsonyi ajándékot, nem kell azon aggódni, hogy még az ajándék átadása előtt lejár a 14 napos visszaküldési határidő.

2024 január 12-ig meghosszabbított csere és visszaküldési lehetőség, amennyiben a rendelését december 23-ig leadja.

2023.11.15

Ma elindult a webshopunk élő chat funkciója. Ha kérdésed lenne, csevegj velünk bátran írd meg a kérdéseidet!

Online elérhetők vagyunk minden hétköznap 9.30-17.00 között. Egyéb időpontban írj e-mailt, ígérjük hamar válaszolunk!

2023.07.24

Új svájci karóra márkával bővült webáruházunk választéka. Az első modellek már megtekinthetők, illetve megvásárolhatók bemutatótermünkben vagy akár futárszolgálattal megrendelhetők. A választék folyamatosan bővülni fog!

Itt megnézheted a kollekciót!

Rendelés státuszok

Kedves Vásárlónk!

A rendelésed elküldése után a csomagod státuszáról folymatosan emailen tájékoztatni fogunk Téged!

A rendelés státuszok a következők lesznek :

"Feldolgozásra vár"

Abban az esetben kapod ezt az üzenetet ha szabadnapon ( hétvége, munkaszüneti nap ) alatt vásároltál a webáruházban és ezért még nem tudtuk félrerakni Számodra a kívánt terméket. Ez automatikusan megtörténik a következő munkanap reggel. Tehát ne aggódj a rendelésed megérkezett hozzánk!

"Visszaigazolva"

Ezt az üzenetet fogod kapni ha a vásárolt terméket fizikailag félreraktuk Neked!

"A megrendelés átvehető"

Abban az esetben ha személyes átvételt kértél és megkaptad ezt az üzenetet, akkor szeretettel várunk a nyitvatartási időben a csomagod átvételére.

"Kiszállítás"

Amint átadtuk a GLS futárnak a csomagod ezt az üzenetet küldi Neked a rendszer automatikusan. Másnap várhatod a csomagodat mert érkezik!

"A megrendelés átvehető" és a "Kiszállítás" üzenetek bankkártyás illetve utalásos fizetés esetén csak a sikeres teljesítés után lesznek elküldve!