Szűrés

Ár
11 920 Ft - 71 920 Ft
Típus
Gyűrű méret
Hosszúság
Termék státusza

TOP termékek

Sif Jakobs

A többszörösen díjnyertes dán ékszermárka, a Sif Jakobs Jewellery modern szemlélettel és a legmagasabb színvonalon gyártja és tervezi kifinomult ékszereit.
A márka a rá jellemző elegáns megjelenés mellett a "megfizethető luxus"-t képviseli. Az ékszerek ródiummal, 18k rózsaarany vagy sárgaarany bevonatú 925-ös sterling ezüstből készülnek. A Sif Jakobs Jewellery kollekcióiban kizárólag kíváló minőségű cirkónia köveket használnak, amelyek fényűző és gyakran drámai hatást kölcsönöznek az ékszereknek.
A Sif Jakobs Jewellery egy koppenhágai székhelyű, innovatív ékszermárkaként mutatkozott be és vált ismertté a nemzetközi piacon. 2018-ban bemutatták az új szivárványkollekciót, ahol rengeteg gyönyörű, élénk színekben pompázó kő található az ékszerekben. A színes kollekció a merészebb vásárlók számára is jó alternatívát kínál, miközben egy cseppet sem veszít a márka szinonimájaként ismert letisztult és elegáns stílusból.
A Sif Jakobs Jewellery 2009-es indulása óta gyorsan fejlődött, és ma már rendszeres szereplője számos országban a legnépszerűbb divat- és életmódmédiának.
A Sif Jakobs ékszereknek egyre nagyobb nemzetközi rajongótábora is van. Az ékszerek gyakran láthatók olyan hírességeken, mint Dua Lipa, Ellie Goulding, Miley Cyrus és Katy Perry. A legismertebb divat influencerek körében is nagyon népszerű a Sif Jakobs Jewellery így a márka gyakran megjelenik a nemzetközi médiában is.
Ma a Sif Jakobs Jewellery 21 országban van jelen, és keresett ékszermárka egész európában.
A márka számos rangos európai ékszeripari díj büszke nyertese.