TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ajándékcsomag III. - Montecuccoli

Ajándékcsomag III. - Montecuccoli

Ajándékcsomag III. - Montecuccoli

Egy kimagasló minőségű keverék, amely 90 %-ban kézzel válogatott dél-amerikai Arabica, 10 %-ban pedig indiai Robusta szemekből áll. Pörkölése mindenhol egyenletesen sötét, a szemeken nincs törés, ami már első látásra is magas minőségről árulkodik. Aromája erőteljes,etisztult harmonikus íz jegyekkel, étcsokoládés és citrusos savakkal, valamint hosszantartó lecsengéssel rendelkezik. Az Ajándékcsomagba a kiváló kávé mellé az L'Antico termékcsalád fehér szinű ipari porcelán cappuccino csészéjét tettük.

Bővebben
Raktáron :  5 db
5 190 Ft
Részletek

A Caffé L’Antico termékcsalád legexkluzívabb keveréke, köztes, olasz-francia pörkölési jegyeket mutató szemes kávé. Egy kimagasló keverék, amely 90 %-ban kézzel válogatott dél-amerikai Arabica, 10 %-ban pedig indiai Robusta szemekből áll.

A Montecuccoli kávé pörkölése mindenhol egyenlően sötét, a szemeken nincs törés, ami már első látásra is magas minőségről árulkodik. Az olasz pörkölési módnak köszönhetően a forgódobban lassan és nagy gonddal tökéletesítik a keveréket. Aromája nagyon erőteljes, kiválóan alkalmas tejes italok és egyéb kávé alapú báritalok elkészítéséhez. Mint minden egyes L’Antico kávé, ez is letisztult harmonikus íz jegyekkel, étcsokoládés és citrusos savakkal, valamint hosszantartó lecsengéssel rendelkezik.

Az L’Antico kávék logójában szereplő épület és az 1490-es évszám Modena egyik leghíresebb műemlékére a Montecuccoli kastélyra utal. Itt született a 17.század híres császári hadvezére Raimondo Montecuccoli és Napóleon is ezen falak között vendégeskedett. Ma az épület a Cagliari család birtokában van és kávépörkölő üzem is működik benne.

A keverék környezetbarát, aromazáró vákuumzáras csomagolású, ennek köszönhetően aromája és pörkölési frissessége sokáig biztosított. Egyedi vonalkód védelemmel ellátott zárjegy garantálja a minőségét.

Adatok
Cikkszám
LAN007
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!