Szűrés

Ár
105 000 Ft - 348 000 Ft
Nem
Kollekció
Csat típusa
Szerkezet
Termék státusza

TOP termékek

Hírek

2023.11.29

A tavalyi évhez hasonlóan idén is meghosszabbított visszaküldési lehetőséggel szeretnénk kedveskedni meglévő és leendő vásárlóinknak. Bátran be lehet szerezni nálunk a karácsonyi ajándékot, nem kell azon aggódni, hogy még az ajándék átadása előtt lejár a 14 napos visszaküldési határidő.

2024 január 12-ig meghosszabbított csere és visszaküldési lehetőség, amennyiben a rendelését december 23-ig leadja.

2023.11.15

Ma elindult a webshopunk élő chat funkciója. Ha kérdésed lenne, csevegj velünk bátran írd meg a kérdéseidet!

Online elérhetők vagyunk minden hétköznap 9.30-17.00 között. Egyéb időpontban írj e-mailt, ígérjük hamar válaszolunk!

2023.07.24

Új svájci karóra márkával bővült webáruházunk választéka. Az első modellek már megtekinthetők, illetve megvásárolhatók bemutatótermünkben vagy akár futárszolgálattal megrendelhetők. A választék folyamatosan bővülni fog!

Itt megnézheted a kollekciót!

Delbana

A Delbana a közel 100 éves történelmével egy ízig-vérig tradicionális svájci óramárka.

A svájci kézművesség és az olasz stílus ötvözete!

A márkát 1931-ben alapította a svájci Grenchenben, Goliardo Della Balda. A kitűzött cél, hogy kiváló minőségű, de egyben megfizethető áru svájci órákat készítsen, gyors elismerést és népszerűséget hozott a márkának.
A kezdeti évtizedekben a Delbana, hasonlóan a többi tradicionális svájci márkához, kizárólag mechanikus órákat gyártott kézi és automata felhúzással. A 70-es 80-as években a távolkeleti kvarcszerkezetek megjelenésével, a Delbana meglátta a lehetőséget abban, hogy az új és egyben megbízható svájci kvarcszerkezeteket felhasználva ő is kvarcórákat készítsen. Így sikerült folytatnia a megfizethető stílus iránti elkötelezettségét, miközben fenntartotta a márka alapjául szolgáló magas szintű formatervezési és kézműves minőséget. Ennek a lépésnek köszönhetően azon kevés családi tulajdonban lévő svájci óramárkák közé tartozik, amelyek sikeresen átvészelték a kvarcválságot.
2001-ben a Delbana egyesült a Delma Watch Ltd.-vel, és a svájci Lengnau-ba költözött, de a mai napig továbbra is az alapító család vezetésével működik.

Köszönhetően annak, hogy a cég kezdetektől fogva családi tulajdonban van, a márkának sikerült megőriznie évtizedek alatt az önállóságát és egyedi stílusát.

A Delbana gyár és a gyártás is Svájcban található. A házon belüli összeszerelés és a teljes gyártási folyamat a legszigorúbb svájci minőségbiztosítási szabványok betartásával történik. A márka minden egyes modellje svájci szerkezettel és karcálló zafírüveggel szerelt.

A Delbana a tökéletes óramárka azoknak, akik értik és értékelik a hagyományosan magas szintű svájci órakészítést.