A vad-gyümölcs talán a legnépszerűbb bogyós gyümölcsök közé sorolandóak. A tea kellemes íze a házi készítésű, forrásban levő lekvár felejthetetlen aromáját idézi. Erős, tiszta, friss aromájú, íze illatos és intenzív, kellemes gyümölcsös utóízű. Az ital a csészében meggypiros színűnek hat. A szervezetre jótékony hatással van. Bármely napszakban fogyasztható. Ennek a teának kitűnő és különleges gyümölcsösszetétele komplex karakterű teát eredményez. A keverék többségében egész szamóca-és eperszemeket tartalmaz szárított formában. A bogyós gyümölcsök jótékony hatása magas antioxidáns tartalmukban rejlik. Érdemes naponta többször is étrendünkbe tenni, daganatmegelőző és immunrendszer-erősítő hatása miatt. Elkészítése: a tealeveleket 85‒100°C hőmérsékletű vízzel leönteni, majd 4–6 percig állni hagyni. Összetevők: hibiszkusz, rózsaszirom, alma, narancshéj, bodzabogyó, aroma. Ajánlott fogyasztási adag: 1 filter / 3 dl-es üvegpohárban.